Zwarte Mozz Vintage Cute Catch Luiertas black Luiertas

139,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Travelbags.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Mozz Vintage Cute Catch Luiertas black Luiertas

De Cute Catch is een stijlvolle leren luiertas gemaakt van hoogwaardig vintage rundleer. Het design is tijdloos en het leer krijgt gedurende het gebruik nog meer karakter. Ook de papa’s kunnen met deze mooie leren verzorgingstas zeker voor de dag komen.



De luiertas heeft aan de achterkant een handig ritsvak. De tas heeft stevige leren handvatten die aan de tas vast gestikt zijn. Met de leren luiertas wordt een losse verstelbare schouderband meegeleverd. Hierdoor is de tas prima geschikt om aan de kinderwagen te hangen. Door dit lange hengsel is de tas ook comfortabel over de schouder of cross-body te dragen.



In de leren luiertas bevinden zich een zeer ruim vak met daarnaast een steekvak waar het verschoningsmatje in zit. Verder bevinden zich aan de binnenzijde van de luiertas 3 elastische vakjes voor luiers, spenen, flesjes enzovoorts. Daarnaast is er ook nog een afsluitbaar ritsvak aanwezig voor wat belangrijke spullen. De gehele voering is vuil- en waterafstotend. In de tas zit een zacht met leer afgewerkt verschoningsmatje. Ook het matje is vuil- en waterafstotend.



De Cute Catch luiertas is verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Cognac.

Maat:
12,  30,  42,  2020,  B,  H
Materiaal:
Leer
Voorraad: