Mozz Vintage Beautiful Backpack Luiertas cognac Luiertas

149,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Travelbags.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Cognac

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Mozz Vintage Beautiful Backpack Luiertas cognac Luiertas

De Beautiful Backpack is een stijlvolle leren luiertasrugzak gemaakt van hoogwaardig vintage rundleer. Het design is tijdloos en het leer krijgt gedurende het gebruik nog meer karakter. Ook de papa's kunnen met deze stoere leren verzorgingsrugtas zeker voor de dag komen.




De rugzak luiertas is aan de achterkant voorzien van een ademende stof. De tas heeft 2 stevige leren schouderbanden die aan de tas vast gestikt zijn. Tussen de leren schouderhengsels zit een leren lus zodat je deze eventueel aan een kapstok of haak kan hangen. Aan de leren luierrugzak zijn 2 metalen oogjes bevestigd zodat je de luiertas rugzak in combinatie met een set van onze leren stroller straps perfect aan de kinderwagen kunt hangen.




In de leren luiertas bevinden zich een zeer ruim vak met daarnaast een steekvak, afgesloten met een band elastiek, waar het verschoningsmatje in zit. Ook het matje is vuil- en waterafstotend. Verder bevinden zich aan de binnenzijde van de luiertas elastische vakjes waarvan 1 met thermovoering voor luiers, spenen, flesjes enzovoorts. Daarnaast zijn er ook nog twee afsluitbare ritsvakken aanwezig voor wat belangrijke spullen. De gehele voering is vuil- en waterafstotend. Aan de voorzijde zit nog een ruim afsluitbaar ritsvak. Op beide zijkanten zit nog een steekvak. Ook alle vakken aan de buitenzijde zijn gevoerd met vuil- en waterafstotend materiaal.




De Beautiful Backpack luierrugzak is verkrijgbaar in de kleuren Cognac, Camel en Zwart.

Maat:
18,  30,  45,  2020,  B,  H
Materiaal:
Leer
Voorraad: