Mozz Bags MOZZ Luiertas Wild Ones Sahara Zwart-Wit Dots

139,95
De beste prijs bij babypark


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Black Dots Dots Zwart

Gratis verzonden
1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Mozz Bags MOZZ Luiertas Wild Ones Sahara Zwart-Wit Dots

De Wild Ones Diaper Bag is een trendy leren luiertas gemaakt van hoogwaardig rundleer, gecombineerd met modieuze koevacht. Het design is tijdloos en het leer krijgt gedurende het gebruik nog meer karakter. Ook stoere trendy papa's met lef kunnen met deze mooie leren verzorgingstas zeker voor de dag komen.




De luiertas heeft aan de voorkant het vacht. Aan de achterkant bevindt zich een ruim ritsvak over de gehele breedte. De tas heeft stevige leren handvatten, die aan de tas vastgestikt zijn. Met de leren luiertas wordt een losse verstelbare schouderband meegeleverd. Hierdoor is de tas prima geschikt om aan de kinderwagen te hangen. Door dit lange hengsel is de tas ook comfortabel over de schouder of cross-body te dragen.




In de leren luiertas bevinden zich twee ruime vakken, gescheiden door een steekvak waar het verschoningsmatje in zit. Verder bevinden zich aan de binnenzijde van de luiertas 3 elastische vakjes voor luiers, spenen, flesjes enzovoorts. Ook is er nog een groot tweede steekvak aanwezig waar je bijvoorbeeld een setje kleding in zou kunnen stoppen zodat je alles lekker makkelijk kan vinden. Daarnaast is er ook nog een afsluitbaar ritsvak aanwezig voor wat belangrijke spullen. De gehele voering is vuil- en waterafstotend. In de tas zit een zacht met leer afgewerkt verschoningsmatje. Ook het matje is vuil- en waterafstotend.




De Wild Ones Diaper Bag is verkrijgbaar in de combinaties Cognac-Leopard, Cognac-Baby Cheetah, Black-Zebra en Black-White Dots. Voor onze volledige collectie kijk op www.mozzbags.nl

Materiaal: Leer
Kleur: Black-White Dots
Afmetingen: B 41 X H 30 X D 13
Binnenvakken: 8
Lang schouderhengsel: Ja
Verschoningsmat: Ja
Artikelnummer: 360097.12
EAN: 7446000220254
Fabrieksgarantie: 1 jaar

Maat:
2020
Materiaal:
Leer
Voorraad: