Grijze Lässig 4Family Luiertas Andrea Antracite

96,76
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antrecite Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Lässig 4Family Luiertas Andrea Antracite

Een absolute blikvanger. De onopvallende en discrete Andrea luiertas van LÄSSIG boeit niet alleen met zijn functionele, stedelijke en toch klassieke uiterlijk, hij overtuigt met zijn hoogwaardige, vervaardigde buitenste materiaal. Het is zacht en flexibel en heeft het authentieke gevoel van echt leer.
Daarnaast heeft de tas een speciaal talent voor organisatie. Er is overal plaats in de vele compartimenten- wat je nodig hebt voor op kantoor en wanneer je reist met een baby. In de luiertas bevindt zich een doordachte indeling, bestaande uit ruime opbergvakken voor luiers, doekjes, flessen en dergelijke. Alles dat snel toegankelijk moet zijn, kan worden opgeborgen in de twee opbergvakken aan de buitenkant en in de ritsvakken aan de voor- en achterkant.
Praktische accessoires voor op reis: De Andrea Bag heeft een breed scala aan standaardfuncties, bestaande uit een aankleedkussen en een compartement voor natte spullen (beide waterafstotend), een verwijderbare voedselpothouder, een geïsoleerde flessenhouder, een etui voor keukengerei, een geïntegreerde vak voor je mobiel, wandelwagenaccessoires en een sleutelvinder.
Een slimme, tijdloze tas die ook een geweldige metgezel kan zijn na de luierfase. Zoals met alle LÄSSIG luiertassen, is het duurzaam- een prachtig accessoire dat gedurende een lange periode kan worden gebruikt.
Producteigenschappen: extra buitenste + binnencompartimenten, vak voor mobiele telefoons, groot hoofdvak, geïsoleerd, verwijderbare flessenhouder, sleutelring, verwijderbaar vak voor potjes voor babyvoeding, schouderriem, wandelwagenhaken, waterafstotend aankleedkussen, waterafstotende wet-pocketzak , zak met rits
materiaal: 100% polyester
voering: 100% polyester
collectie: 4 Family Tender
producttype: luiertas / schoudertas
Lengte (cm): 45
Breedte (cm): 18
Hoogte (cm): 30
Gewicht (kg): 1,29

Materiaal:
Polyester
Voorraad: